Confidenţialitate

Marius Manole: „Eu am fost unul dintre susținătorii domnului Iohannis. Acum o spun cu regret. Părea soluția pentru România. Nu a fost”

Actorul Marius Manole a vorbit, luni, 25 octombrie 2021, în emisiunea „Piața Victoriei” de la Europa FM despre votul și susținerea pe care a avut-o pentru Klaus Iohannis. Marius Manole a spus că deși l-a votat pe actualul președinte al țării și a ieșit în stradă pentru el, ba chiar i-a îndemnat și pe alții să-l voteze, acum nu crede că mai este o soluție pentru România, așa cum credea atunci când a pus ștampila de vot pe numele lui. Actorul mai spune și că acum face față valului de hate de pe rețele de socializare: „Mi se spune că spuneam să-l alegem pe Iohannis. Da, spuneam. Am greșit. E adevărat că nu aveam de unde să știu. Părea soluția pentru România. Nu a fost”.

„Îmi pare foarte rău, pentru că eu am fost unul dintre susținătorii domnului Iohannis. Și acum o spun cu regret. Am fost în stradă atunci când au fost alegerile, m-am bucurat foarte mult atunci când a ieșit. Și acum sigur că trebuie să fac față valului de hate care vine pe Facebook și pe rețelele de socializare în care mi se spune că spuneam să-l alegem pe Iohannis. Da, spuneam. Am greșit. E adevărat că nu aveam de unde să știu. Părea soluția pentru România. Nu a fost”, a mai spus Marius Manole.

Citește și: Marius Manole: „Dacă interesa pe cineva cu adevărat de oameni și situația economică a țării, guvernul ar fi luat niște măsuri nepopuliste”