Confidenţialitate

Marcel Ciolacu: Vom merge în sală și vom vota împotriva învestirii Guvernului Cîțu | AUDIO

Marcel Ciolacu a anunțat că parlamentarii PSD vor fi prezenți în sala plenului reunit, însă vor vota împotriva învestirii Guvernului Cîțu.

Europarlamentarul Claudiu Manda a precizat că PSD se gândește la o propunere de premier, în cazul în care pică și acest Executiv.

„Vom merge în sală și vom vota împotriva învestirii Guvernului și vom vedea dacă PNL va respecta deciziile CCR, adică dacă își vor vota propriul Guvern”, a afirmat Marcel Ciolacu, marți, la Parlament.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Chestionat dacă PSD va propune un prim-ministru, în cazul în care Guvernul Cîțu pică la votul în plenul reunit al Parlamentului, eurodeputatul Claudiu Manda a răspuns: „Ne gândim la o propunere de premier”.

Adrian Oros, ministrul desemnat al Agriculturii, Costel Alexe, ministrul desemnat pentru Mediu și Nicolae Ciucă, ministrul desemnat pentru Apărare, au primit, marți, aviz pozitiv.

Lucian Heiuș, ministrul desemnat să ocupe portofoliul Finanțelor, Cătălin Predoiu, ministrul desemnat la Justiție și Ion Ștefan propus la Dezvoltare, au primit aviz negativ