Mandinga face Revelionul cu Pussycat Dolls

Mandinga va canta in noaptea dintre ani la petrecerea organizata in Baku de unul dintre cele mai luxoase hoteluri de cinci stele din capitala Azerbaidjanului.

Trupa Mandinga va canta in noaptea dintre ani in Baku, Azerbaidjan, orasul in care a participat in vara acestui an la Eurovision Song Contest, unde i-a reprezentat pe romani in cel mai important concurs muzical european. Alaturi de cei sapte muzicieni care formeaza Mandinga, de Revelion, va mai urca pe aceeasi scena si Pussycat Dolls.

Negocierile cu trupa Mandinga pentru acest concert au inceput cu multe luni inainte, organizatorii dorind sa se asigure ca au loc in programul incarcat al formatiei. Dupa participarea la Eurovision, Mandinga a adevenit una dintre cele mai populare trupe straine din Azerbaidjan, avand chiar si un fan club in Baku. Tot in Baku au fost filmate mai multe cadre din cel mai recent videoclip Mandinga, ‘Papi Chulo’.

‘Ne-ar fi placut sa cantam pentru romani in noaptea dintre ani, dar insistentele fanilor nostri din Azerbaidjan ne-au convins sa ne suim in avion si sa petrecem cu ei trecerea in 2013. Suntem foarte fericiti ca piesele de pe albumul Club de Mandinga au depasit granitele Romaniei si sunt atat de bine primite in multe colturi ale lumii. Spre surpriza noastra, si «Sufletul Zambea», balada Mandinga in limba romana, este ascultata si fredonata de straini. Pentru Revelion vom avea mai multe surprize pentru petrecareti si vom mai pastra cateva pentru voi la intoarcerea in Romania’, spune Alex Burcea, trompetistul Mandinga si unul dintre membri fondatori.

‘Ne iubim fanii si ne face placere sa fim alaturi de ei mai ales cand sunt ocazii speciale. La multi ani! Sa ducem Playing happiness si in 2013 iar zambetul si norocul sa ne cuprinda pe toti’, declara solista Mandinga, Elena Ionescu.