Confidenţialitate

Mai mulți liberali îi cer demisia lui Ludovic Orban de la conducerea PNL | AUDIO

Mai mulți liberali, în frunte cu prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, cer demisia lui Ludovic Orban de la șefia partidului.

Secretar general al PNL, Robert Sighiartău a spus la Europa FM că partidul are nevoie de schimbare, după ce a ieșit pe locul 2 la alegerile parlamentare.

El consideră că Ludovic Orban ar trebui să își dea demisia, deoarece a făcut mai multe greșeli, inclusiv în privința negocierilor cu USR-PLUS pentru formarea guvernului.

În acest moment, domnul Ludovic Orban și-a atins limitele. Este nevoie de o înnoire a conducerii PNL și o schimbare de abordare. PNL nu este proprietatea nimănui. Patru ministere au fost cedate integral doar pentru ca domnul Orban să obțină funcția de președinte al Camerei Deputaților. (…)

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Robert Sighiartău a precizat ce nume sunt luate în calcul pentru conducerea PNL:

Sunt variante: Ilie Bolojan, Rareș Bogdan, Emil Boc. Sunt variante de candidați. Există o grupare reformistă care-și dorește așezarea PNL pe niște principii și valori. (…)

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Europa FM a încercat să îl contacteze pe președintele PNL, Ludovic Orban, însă până la această oră nu am primit un răspuns.

PNL va avea anul acesta un congres ordinar în care va fi aleasă noua conducere a partidului. Data nu a fost încă stabilită, dar conform statutului partidului, ar trebui să aibă loc la sfârșitul lunii iunie.

Foto: Inquam Photos / George Călin