Confidenţialitate

Mai mulți actori strâng semnături pentru inițiativa #FaraPenali

Peste 20 de actori vor fi prezenți în fiecare zi, în perioada 18-25 iulie, în Piața Universității (la fântână) între orele 17:00-20:00 pentru a ajuta la strângerea de semnături pentru inițiativa cetățenească #FaraPenali.

Acțiunea va avea loc și în alte orașe din țară.

Coordonatorul acțiunii este actorul Marius Manole, care precizează că demersul este unul strict civic și nu are legătură cu susținerea niciunui partid.

De-altfel, actorii Marius Manole si Serban Pavlu au strâns semnături deja, după un spectacol de teatru, în Capitală.

După aplauze, cei doi actori au schimbat costumele de scenă cu tricouri cu însemnele inițiativei #fărăpenali.

Piesa „Demnitate” în care au jucat cei doi era tocmai despre corupția din politică.

Coordonatorul acțiunii este actorul Marius Manole, care precizează că demersul este unul strict civic și nu are legătură cu susținerea niciunui partid.

Până miercurea viitoare, zilnic actorii vor fi în Piața Universității între orele 17:00 și 20:00 pentru a ajuta la strângerea de semnături pentru inițiativa cetățenească #FaraPenali.

Printre actorii care se alătură acestei inițiative  se numără: Marius Manole, Florin Călinescu, Oana Pellea, Maria Obretin, Olimpia Malai, Marcela Motoc, Nicoleta Lefter, Alex Călin, Ilona Brezoianu, Cristian Bota, Natalie Ester, Florentina Ţilea, Ada Galeș, Istvan Teglas, Alex Bogdan, Diana Dumbrava, Eduard Petru Jighirgiu, Crina Semciuc, Liurca Mariana, și mulți alții, vor sta în stradă, prin rotație, pentru a strânge semnăturile de la cei care sprijină inițiativa cetățenească.

“Săptămâna actorilor” va avea loc și în alte orașe din țară, astfel că la sfârșitul acestei săptămâni, Marius Manole va merge să strângă semnături în Sinaia, Tache Florescu și Crina Semciuc în Râmnicu Vâlcea iar Alex Bogdan va aduna semnături în Vama Veche.