Confidenţialitate

Magia baloanelor – festivalul baloanelor cu aer cald

Cea de-a treia ediție a evenimentului „Magia baloanelor – festival al baloanelor cu aer cald” va avea loc la Războieni, în comuna Ion Neculce, judeţul Iași, în weekendul 18-20 mai 2018.

Aproximativ 12 baloane, din 6 țări: România, Republica Molodva, Belgia, Slovacia, Polonia și UK, vor fi lansate în cadrul acestui eveniment.

Lansările în masă ale baloanelor vor fi programate de două ori în fiecare dintre cele trei zile, după ora 6.45 am și după 6.30 pm.

În plus, se vor organiza sesiuni de zbor captiv după–amiaza, începând cu ora 6.30 pm, în limita disponibilității. Atât zborul liber, cât și zborul ancorat depind de vreme, iar hotărârea de a zbura se ia pe loc, în urma ședinței tehnice a piloților.

De asemenea, se vor organiza diferite tipuri de ateliere (de ceramică, de astronomie, facepainting etc), activități recreative (escaladă, tatuaje temporare henna, ATV etc), jocuri și spectacole pentru copii (teatru, zmeie, loc de joacă, tobogan gonflabil, giroscop etc), expoziție de mașini istorice și alte surprize pregătite de sponsorii evenimentului.

Informații suplimentare despre zboruri se găsesc magiabaloanelor.ro.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu primăria comunei Ion Neculce și Aeroclubul României.