Confidenţialitate

MAE: Un român cu dublă cetățenie a murit în atacurile din Israel. Mesajul transmis de Marcel Ciolacu

Ministerul Afacerilor Externe transmite că un român cu dublă cetățenie – israeliană și română – a murit în atacul din Israel.

„Suntem profund îndurerați de pierderea unui cetățean cu dublă cetățenie care a servit în Armata Israeliană (Israel Defense Forces – IDF). Sincere condoleanțe familiei victimei. Suntem solidari cu Israelul în aceste momente dificile. România condamnă cu fermitate atacurile continue asupra populației israeliene”, a scris Ministerul Afacerilor Externe din România pe Twitter.

Marcel Ciolacu: „Am primit azi vestea: un cetățean și român a decedat în aceste conflicte și cred că statul israelian este îndreptățit să-și apere țara cu toate forțele”

„România condamnă cu tărie atacurile teroriste asupra teritoriilor și cetățenilor statului israelian și îm exprim regretul profund pentru victimele acestor atacuri și transmit condoleanțe familiilor îndoliate. Și noi am primit azi vestea: un cetățean și român a decedat în aceste conflicte și cred că statul israelian este îndreptățit să-și apere țara cu toate forțele”, a spus Marcel Ciolacu în cadrul reuniunii trilaterale de la Varna.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Citește și: Ministrul Apărării din Israel: Asediu complet asupra Fâșiei Gaza. „Fără electricitate, fără alimente, fără combustibil”