Confidenţialitate

Linia de tramvai 41 își reia circulația normală pe Podul Grant de mâine dimineață

Linia de tramvai 41 îşi reia circulaţia normală pe Podul Grant începând de mâine dimineaţă, ca urmare a finalizării lucrărilor de consolidare a podului, a anunţat Primăria Capitalei.

În prezent, tramvaiele 41 circulă între terminalele “Ghencea” şi “Piaţa Presei Libere” în ambele sensuri, în zona podului având restricţie de circulaţie pe un singur fir.

De menționat că de diseară, de la ora 21.30, până mâine, la ora 5,00, tramvaiele de pe linia 41 nu vor circula. În acest interval vor fi demontate piesele de cale utilizate temporar pentru circulaţia alternativă.

Pentru preluarea călătorilor de pe acest traseu, de la ora 20,00 va funcţiona linia navetă de autobuze 641 între terminalele “Ghencea” şi “Piaţa Presei”, pe bd. Ghencea, str. Braşov, str. Lujerului, Pasaj Lujerului, şos. Virtuţii, Calea Crângaşi, Pasaj Grant, str. Turda, bd. Mareşal Alexandru Averescu, bd. Mărăşti, bd. Expoziţiei.

Lucrările de reabilitare şi consolidare a Podului Grant sunt realizate de Compania Municipală Străzi, Poduri şi Pasaje. Valoarea totală a contractului, pentru ambele tronsoane ale podului, se ridică la aproape 12 milioane de euro.