Confidenţialitate

La vârsta de 12 ani, doi frați fac 250.000 de dolari cu o invenție simplă

Ayaan și Mickey, doi frați americani, au reușit să inventeze un dispozitiv simplu care a adunat în ultimul an peste 250.000 de dolari americani.

Povestea lor a ajuns la CNN și de aici s-a viralizat rapid în întreaga lume. ”Ornament Anchor” (Ancora pentru Ornamente) este o invenție simplă care ajută ornamentele pentru pomul de Crăciun să rămână la locul lor, chiar dacă în casă se află animale cu chef de joacă, de altel aceasta fiind și una dintre premisele de care au pornit tinerii inventatori.

„Fratele meu și cu mine am lucrat pentru a proiecta produsul, a-l breveta, a crea un site web, a calcula marjele de profit și am făcut propria noastră analiză de piață”, a declarat Ayaan pentru CNN.

Primele indicii că invenția ”Ornament Anchor” (Ancora pentru Ornamente) este una de succes au venit în timpul unui tîrg local, în urmă cu un an, când Ayaan și Mickey au reușit să adune peste 1.000 de dolari.

De atunci, ideea lor a fost prezentată în mai multe emisiuni TV, iar lansarea unui site pe care este prezentată ideea simplă le-a oferit accesul la o piață mult mai mare și așa încasările au crescut spectaculos.

Potrivit declarațiilor făcute la CNN, Ayaan și Mickey donează cel puțin 10% din profit către adăposturile de animale.

FOTO PRINCIPALĂ: instagram.com/zara.the.ornament.anchor.pup