Confidenţialitate

La Festa: Experiențe trăite prima dată (P)

A trecut fix un an de când ”prima dată” a căpătat noi valențe. A fost prima dată când ți-ai văzut mai rar bunicii dar, în același timp, a fost prima dată pentru ei când au folosit mai mult tehnologia (nu-i așa că acum nu au nicio problemă să te sune pe WhatsApp cu video?). A fost prima dată când ai ieșit la o cafea virtuală cu prietenii, stând la povești pe Zoom sau alte platforme și aplicații pentru video. Poate n-a fost la fel ca înainte dar, cu siguranță, aceste întâlniri v-au legat și mai mult, v-au demonstrat că, orice-ar fi, rămâneți împreună.

A fost prima dată când… Aici te rog pe tine să completezi pentru că ai, cu siguranță, o mulțime de experiențe trăite pentru prima dată în acest an. Rememorează-le, fă un mic inventar și bucură-te că le-ai trăit. Experiențele trăite prima dată sunt importante pentru dezvoltarea fiecăruia dintre noi. Intensitatea lor, emoțiile pe care le generează, concluziile la care ajungem ne dau o formă, ne întregesc.

Fă-ți planuri pentru multe ”prima dată”. Continuă să visezi, să îndrăznești, să fii tu. Adaugă pe lista ta de ”prima dată” și noua experiență La Festa 3in1 în ambalaj cu design special. Un design fresh, modern, pentru experiențe inedite. Trăite ÎMPREUNĂ. Cu prietenii sau cu familia. Caută acum La Festa 3in1 Classic 230g, în cutia rotundă de colecție, încăpătoare cât să cuprindă aroma plină de savoare pentru toți cei dragi ție.

Începe ziua, conversația, pauza, prietenia, seara, povestea, relația, surpriza, vacanța alături de La Festa. Adaugă încă un zâmbet zilei tale savurând un moment așa cum ar trebui el să fie savurat: cu o ceașcă de La Festa, o gură de fericire și o linguriță plină de dragoste.

LA FESTA este brandul lider pe piața de cappuccino și ciocolată caldă și un jucător competitiv pe piața specialităților de cafea. Cele 4 sortimente de La Festa 3in1 – Classic, Strong, Irish și Mild reprezintă mixul de cafea perfect pentru tineri.

NOU! ÎNCEARCĂ și noua aromă La Festa 3in1 Irish
Aroma bogată și savuroasă de Irish cream.

NOU! Încearcă și noua aromă La Festa 3in1 Mild
Îmbinarea perfectă dintre gustul savuros de cafea și aroma delicată a laptelui.

La Festa 3in1 Strong
Pentru cei care preferă un gust mai intens al cafelei.

La Festa 3in1 Classic
Combinaţia perfectă de cafea, lapte şi zahăr, ideală pentru un boost de energie.