Confidenţialitate

La 5 ani de la tragedia din Clubul Colectiv, lanț al memoriei între Curtea De Apel Bucuresti și clubul bucureștean

Pe 30 octombrie, se împlinesc 5 ani de la tragedia din clubul Colectiv, în care au murit 65 de tineri și alți cel puțin 150 au nevoie și acum de îngrijiri medicale după ce au suferit arsuri.

”Acum 5 ani, un lanț al durerii ne-a îngenuncheat #colectiv. Copii și părinți, frați și surori, prieteni și iubiți au ars pe 30 octombrie 2015 și ne-au schimbat viața fără ca măcar să știe asta.

La 5 ani după #colectiv, un lanț de incompetență și corupție încă ucide zi de zi în România. La 5 ani după #colectiv, un lanț de aroganță și impostură încă ne îmbolnăvește în loc să ne vindece în spitale. La 5 ani după #colectiv, un lanț de nepăsare și iresponsabilitate continuă nedreptatea în loc să pedepsească vinovații în justiție. La 5 ani după #colectiv, cerem dreptate!

Distanțați din 4 în 4 metri, vom face un lanț al memoriei între Curtea De Apel Bucuresti și clubul Colectiv.
400 de oameni pentru dreptate. Fii și tu unul dintre ei! – https://colectiv.g4d.ro/” – este mesajul transmis de organizatorii comemorării tragediei din clubul bucureștean Colectiv.

Acțiunea este organizată de mai multe organizații civice, printre care Geeks For Democracy, Funky Citizens și Asociația Colectiv GTG3010.