Confidenţialitate

Președintele Klaus Iohannis, despre avionul privat cu care a zburat în Coreea de Sud: „Nu știu cum definiți un avion de lux. Eu am venit cu o aeronavă mică” | AUDIO

„Nu știum cum definiți un avion de lux” este reacția președintelui Klaus Iohannis, după ce a folosit pentru călătoria în Coreea de Sud un avion privat cu care a mers și în Emiratele Arabe și în țări din Africa.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Jurnalist: „O să vreau să vă întreb dacă în contițiile în care economia României șchioapătă, oarecum, de ce ați ales o nouă vizită cu un avion de lux, în timp ce membrii Executivului au venit cu un avion de linie?”

Klaus Iohannis: „În primul rând economia României nu șchioapătă, ci crește în continuare și nu cred că putem să facem o legătură între acestea două. Da, am venit într-o deplasare externă, așa cum au fost și multe altele, în interesul și pentru România”.

Jurnalist: „De ce cu un avion de lux era întrebarea”.

Klaus Iohannis: Nu știu cum definiți un avion de lux. Eu am venit cu o aeronavă mică”.

Avionul poate transporta până la 13 pasageri, este foarte spațios, dotat cu cabină de duș și cu scaune și canapele ce se pot transforma în paturi. Miniștrii care fac parte din delegația președintelui au plecat cu alte avioane spre Coreea de Sud.

Sursa foto: Presidency.ro

Citește și: Klaus Iohannis, despre decizia PSD-PNL de a avea candidați separați la Primăria București: „Cert, nu este un mare succes” / „Crearea acestei coaliții a fost încurajată de mine. Am avut nevoie de un guvern stabil” | VIDEO