Kevin Spacey, pus sub acuzare pentru agresarea sexuală şi vătămarea unui minor

Noi probleme pentru starul american care l-a întruchipat pe președintele SUA în serialul ”House of Cards”. Kevin Spacey, în vârstă de 59 de ani, a fost pus sub acuzare pentru agresarea sexuală şi vătămarea corporală a fiului minor al unei prezentatoare a postului american Boston TV, potrivit agențiilor de știri internaționale citate de Mediafax.

Kevin Spacey va avea prima audiere pe 7 ianuarie 2019, la o instanţă din Nantucket, unde trebuie să răspundă acuzaţiilor de vătămare corporală şi agresare sexuală, a anunţat procurorul districtului Cape and Islands Michael O’Keefe, într-un comunicat transmis luni.

Kevin Spacey riscă o pedeapsă de până la cinci ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat.

Kevin Spacey a dispărut din viaţa publică după un val de acuzaţii de abuz sexual care i s-au adus la sfârşitul anului trecut.

În luna octombrie 2017, Kevin Spacey a făcut public faptul că este homosexual, după ce actorul Anthony Rapp l-a acuzat că i-a făcut avansuri sexuale în urmă cu trei decenii, pe vremea când avea doar 14 ani. De asemenea, actorul a fost acuzat că a încercat să violeze un tânăr de 15 ani.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS