Confidenţialitate

INNA, impresionată de colaborarea cu Daddy Yankee – VIDEO

Invitată La Radio cu Andreea Esca, Inna a dezvăluit ce colaborări au marcat-o într-un fel sau altul, care au fost cele mai dificile, dar și care s-au legat natural cel mai repede. Carla s Dreams, The Motans, Daddy Yankee sau J Balvin se numără printre artiștii cu care cântăreața a colaborat de-a lungul timpului.

”Mi-a plăcut foarte tare și am fost foarte mândra atunci când am facut piesa alături de Carlas Dreams, prima piesă lansată oficial la radio pe teritoriul României” a răspuns Inna când a fost întrebată despre rezultatele care au facut-o fericită. Aceasta a continuat spunând că după colaborarea cu Daddy Yankee a rămas impresionată de cântărețul american.

”Am fost extraordinar de impresionată de Daddy Yankee cu care am o piesă in limba spaniolă cu un ritm mai latino. El este o persoană extrem de caldă și cu picioarele pe pământ, în ciuda faptului că este un artist desăvârșit”.

Printre artiștii cu care a colaborat de-a lungul carierei, Inna i-a mai menționat pe The Motans și pe cântărețul columbian J Balvin, care a luat cu asalt topurile de muzică din ultimii ani.

”În mare parte, toți artiștii cu care am decis să colaborez sunt artiști pe care i-am studiat și cu care eu am crezut că pot să fac priză, să ne distrăm și să facem oamenii fericiți” a concluzionat cântăreața.