Încep audițiile pentru Teatrul Muzical de Copii București, primul teatru muzical de copii, cu copii și pentru copii

Copiii talentați, cu vârsta între 5 și 18 ani, au șansa să facă parte din familia Teatrului Muzical de Copii București. Asociația Culturală Sipetul Artei anunță că începe audițiile în vederea formării ansamblului Teatrului Muzical de Copii București, acesta urmând să fie primul teatru muzical de copii, cu copii și pentru copii.

Procedura de selecție presupune completarea formularului de înscriere de pe www.sipetulartei.ro și transmiterea unui material audio-video cu momente artistice de interpretare vocală, dans, interpretare teatrală sau instrumentală. După vizionarea materialelor, copiii selecționați vor fi contactați pentru interviu și proba live.

”Talentul și dorința de a străluci pe scenă într-un proiect artistic complex și profesionist sunt cele mai importante atribute pe care le căutăm. Cu perseverență și seriozitate, veți descoperi alături de noi, minunata lume a artelor spectacolului”, spune Crina Gabriela Bolboceanu, fondator al Asociației Culturale Sipetul Artei și Director Artistic Teatrul Muzical de Copii București.

”Prin lansarea audițiilor, Asociația Culturală Sipetul Artei începe campania de conștientizare și informare a părinților referitor la importanța integrării artelor spectacolului în educația și formarea copiilor și tinerilor, ca premisă care stă la baza dezvoltării proiectului Teatrul Muzical de Copii București. Am identificat, pe de-o parte beneficiile studiului artelor în formarea copilului, dar și provocările pe care parinții le întampină, atât în alegerea mediului de instruire artistică adecvat, cât și în stabilirea obiectivelor de performață pentru aceștia.

Teatrul Muzical de Copii București s-a născut din dorința și necesitatea de a crea un cadru profesionist de studiu integrat al artelor spectacolului și oportunitatea de manifestare artistică pentru copii și tineri talentați”, precizează organizația într-un comunicat remis Europa FM.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS