I Love You Because’, hitul lui Elvis Presley din 2012

Deşi nu mai este printre noi, Regele totuşi trăieşte prin muzica lui, dovadă şi cel mai nou videoclip al său, lansat nu mai departe de anul trecut.

Cel mai recent videoclip al cântăreţei şi actriţei americane Lisa Marie Presley, un duet cu tatăl ei, Elvis, realizat cu ajutorul tehnologie digitale, a fost lansat la mijlocul lunii octombrie 2012.

Iniţial, Lisa Marie intenţiona ca acest videoclip să fie văzut doar de cei 25.000 de fani prezenţi la ceremonia care a avut loc în Memphis pe 16 august, însă reacţia entuziastă a fanilor a convins-o să difuzeze clipul pentru un public mai larg, astfel încât premiera acestuia a avut loc la TV, la o oră de maximă audienţă, pe postul TV de muzică country CMT.

Elvis Presley, care a murit la vârsta de 42 de ani, a înregistrat piesa ‘I Love You Because’ în iulie 1954, la Sun Studio din Memphis, în aceeaşi perioadă în care a înregistrat şi ‘That’s All Right’.

Lisa Marie Presley, în vârstă de 44 de ani, şi-a înregistrat vocea pentru acest duet inedit la sugestia producătorului T-Bone Burnett, dorind să ofere fanilor un cadou special.

În videoclip sunt prezentate fotografii de familie, în care apar gemenele în vârstă de patru ani ale cântăreţei – Finley şi Harper – dar şi fiul ei Benjamin şi fiica ei mai mare Riley, alături de Lisa Marie şi de Elvis Presley.

Vezi videoclipul I Love You Because