Holograf, primul loc în Europa Top Hit 2012

Clasamentul celor mai bune 50 de piese ale anului 2012 a fost difuzat de Europa FM în weekendul trecut.

Adi Luca a prezentat sâmbăta trecuta topul celor mai bune 50 de piese din 2012, hituri apreciate de ascultătorii Europa FM pe parcursul anului trecut.

Locul trei revine piesei care a răsunat toată vara în România, Connect-R ‘Vara nu dorm’, cântata live de artist şi la concertul anului de pe litoral, Europa FM LIVE PE PLAJĂ, unde ascultătorii Europa FM s-au lăsat purtaţi de versurile care rezumă perfect spiritul unei veri lipsite de griji.

Locul doi în Europa Top Hit 2012 este ocupat de câştigătoarea Eurovision de anul trecut, Loreen cu ‘Euphoria’. Piesa suedezei în vârstă de 29 de ani a fost cotată drept favorită pentru câştigarea concursului cântecului european încă de la înscrierea ei în competiţie şi se pare că şi românii i-au prins gustul, ţinând cont de poziţia pe care o ocupă în topul anului 2012.

Primul loc în clasamentul Europa FM este ocupat de Holograf – ‘Cât de departe’. Single-ul ‘Cât de departe’ a fost lansat la Europa FM şi este a doua piesă promovată de Holograf după ‘Nu mai e timp’, o colaborare cu soprana Angela Gheorghiu.

Vezi aici clasamentul complet Europa Top Hit 2012