Confidenţialitate

Holograf a cântat “Dă-mi iubirea ta” live în Deşteptarea – VIDEO

Trupa Holograf a fost prezentă în această dimineaţă în Deşteptarea, unde cântat live noul single “Dă-mi iubirea ta”. 

“Este o piesă despre regăsire, despre sinele nostru, despre acea iubire care trece de obstacole şi îşi continuă drumul către suflet. Iubirea nu moare niciodată.

Videoclipul Dă-mi iubirea ta este regizat de către Dan Petcan și îi are ca protagoniști pe Raluca Dura și Mircea Vlad, doi dansatori talentați, care și-au pus în practică talentul actoricesc și au dat viață unor personaje pline de sensibilitate, într-o confruntare pasională dintre dragoste, indiferență și iertare, pe o coregrafie realizată de către Dan Chiriac”,  se arată în descrierea videoclipului “Dă-mi iubirea ta”.

Lansarea videoclipului a avut loc simultan cu concertul „Vedere de la Costineşti”, organizat la Sala Palatului, în Bucureşti, pe 20 martie.

Holograf este una dintre cele mai îndrăgite trupe din România, lansând de-a lungul carierei numeroase hituri, precum: „Banii vorbesc”, „Ți-am dat un inel”, „Primăvara începe cu tine”, „Undeva departe”, „Să nu-mi iei niciodată dragostea”, „Cât de departe” sau „Deschide-mi inima”.