Guvernul va adopta o OUG pentru anularea protocoalelor între SRI și instituțiile din Justiție

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, după şedinţa Comitetului Executiv al partidului, că premierului Viorica Dăncilă i s-a solicitat ca Guvernul să adopte o Ordonanţă de Urgenţă prin care să fie anulate protocoalele între SRI şi instituţiile din justiţie şi efectele acestora.

„I s-a cerut doamnei Dăncilă ca Guvernul să adopte rapid o OUG prin care să anuleze protocoalele şi efectele acestor protocoale. Noi avem deja un proiect de lege depus în Parlament, se pot inspira de acolo. Este în continuare foarte multă nemulţumire generată de aceste protocoale”, a declarat Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a făcut acest anunţ într-o conferinţă de presă susţinută la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional (CExN), care a durat aproximativ şase ore şi în care primarul Capitalei, Gabriela Firea, a cerut demisia ministrului de Interne Carmen Dan, propunere supusă la vot şi respinsă. De asemenea, după şedinţa CEx a avut loc şi şedinţa grupurilor parlamentare.

Liviu Dragnea a declarat că protocolul făcut public de Darius Vâlcov, pe pagina sa de Facebook, ar fi ajuns la acesta printr-un „om din interior, care probabil s-a săturat”. „Bravo lui!”- a adăugat Liviu Dragnea.

„Sunt tensiuni în PSD? ” – a mai fost întrebat Liviu Dragnea.
„Nu știu. Aduceți aparatul de luat tensiunea!” – a răspuns președintele PSD.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS