Confidenţialitate

Deșteptarea a ales participații Good Routine®: 3 PENTRU O PROVOCARE | AUDIO

Dimineață importantă pentru provocarea lansată în Deșteptarea și pe europafm.ro alături de Good Routine®. Am ales cei trei oameni deciși să-și seteze rutinele sănătoase cu ajutorul specialiștilor, în următoarele zile.

Provocare pentru NUTRIȚIE a fost acceptată de Mihai, din București. Este consultant oenologic, sommelier și degustptor de vin.

”Îmi place mult să mănânc și să fac sport. De când am intrat în pandemie am început să mănânc haotic și m-am îngrășat 8 kg. Acum cămășile stau să plesnească.

N-am dat prea mare importanță nutriției și observ că am făcut o mare greșeală…”

Provocare SPORT este acceptată de Ioana Cristina, din Argeș.

”Cred că este motivația de care aveam nevoie pentru a reveni la un stil de viață activ.
Sunt o femeie de 25 de ani, vegetariană de aproape 10 ani. Ador drumețiile la munte și am o viață destul de activă. Lucrez în domeniul financiar. Simt că am nevoie de sport și încerc să îmi găsesc motivația și timpul necesar pentru a începe. Am mai avut perioade de câteva luni de sport (fitness acasă sau la sală), urmate de alte câteva luni de pauză, pentru că de fiecare dată apărea o schimbare care îmi modifica rutina”.

Provocare pentru RELAXARE este acceptată de Sabin, din Cluj-Napoca, un tânăr tătic pentru care viața de familie vine cu multe încercări și prea puține ore într-o zi pentru a le face față.

”Schimbarea ar însemna să reușesc să-mi fac timp pentru mine, măcar 1 oră pe zi, să mă pot izola de toți și de toate și să-mi las sufletul să-și facă de cap”.

Good Routine® este primul brand privat creat de Secom®, o gamă premium de suplimente alimentare. Produsele Good Routine® sunt create cu ingrediente atent alese, fără alergeni sau aditivi și dezvoltate în laboratoare cu certificări și atestate internaționale. Good Routine® crede că starea de bine începe cu o rutină bună. Acel moment în care începem să ne gândim cum să ne fie puțin mai bine. Cum să ne găsim confortul mental și echilibrul. O rutină bună este o promisiune luată pe termen lung. O promisiune care în timp ne ajută să devenim mai activi și să ajungem la starea de sănătate pe care ne-o dorim.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.