Galați: Un restaurant din Mall a fost închis după ce un client a filmat un gândac pe mâncare – VIDEO

Control de amploare al Direcției de Sănătate Publică la mallul din Galați, după ce un client a filmat un gândac care se plimba pe mâncarea din vitrina unui restaurant cu specific românesc.

Inspectorii de la verifică toate restaurantele din zona de food court pentru a se asigura că insectele nu s-au răspândit.

Restaurantul unde este filmată mâncarea cu gândaci a fost închis – transmite corespondenta Europa FM, Emanuela Turcu.

Atât Direcția de Sănătate Publică, cât și Comisariatul pentru Protecția Consumatorului din Galați s-a autosesizat în cazul gândacilor de la mall, după ce imaginile filmate de un client au devenit virale pe internet.

În secvența surprinsă de cameramanul amator se vede clar cum un gândac de bucătărie de mari dimensiuni se plimbă pe mâncarea expusă în vitrină, întră în vasul cu mâncare și apoi iese nestingherit, iar când clienții reclamă acest lucru, un angajat al restaurantului gonește insecta, dar lasă mâncarea la locului ei, în loc să o scoată din galantar.

Imaginile au fost vizionate de zeci de mii de ori. Inspectorii de la DSP au descins la restaurantul invadat de gândaci și au găsit și alte insecte. Purtătorul de cuvânt al Direcției de Sănătate Publică Galați, Liliana Iordăchescu.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

”În urma controlului efectuat de către inspectorii sanitari de la Direcția de Sănătate Publică, în zona food a Shopping City Mall Galați s-a constatat prezența vectorilor, respectiv a gândacilor. A fost aplicată amendă contravențională și s-a dispus suspendarea activității până la remedierea celor constatate”, a precizat Liliana Iordăchescu, purtătorul de cuvânt al DSP Galați.

Oficialii Direcției de Sănătate Publică nu au dorit să spună care este cuantumul amenzii aplicate restaurantului invadat de gândaci. Măsuri sunt așteptate și de la Protecția Consumatorului care face propria anchetă.

Distribuiti fratilor ! Hai cu gândaceii ca au si ei carnitza !!!AUTENTIC mancare tradiționala CITY MALL GALATI

Publicată de Angela Loredana pe Sâmbătă, 21 Iulie 2018

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS