Confidenţialitate

GALAȚI: Bancomat aruncat în aer la Tulucești

Polițiștii gălățeni investighează un nou jaf comis asupra unui bancomat în județ.

Atacatorii au aruncat în aer ATM din Tulucești, din care au reușit sa fure bani. Pentru moment, suma nu este cunoscută.

Anchetatorii fac cercetări la fața locului, relatează corespondetul Emanuela Turcu.

“La data de 15.09.2020, în jurul orei 04.00 I.P.J. Galați a fost sesizat prin SNUAU 112, despre faptul că, în comuna Tulucești, județul Galați, bancomatul, aparținând unei unități bancare, din incinta unei societăți comerciale, prezintă urme de distrugere. Polițiștii ajunși la scurt timp la fața locului au constatat faptul că persoane necunoscute, ar fi forțat mecanic fanta de eliberare a bancnotelor de la acest bancomat. În urma deflagrației, partea din spate a bancomatul a fost distrusă, iar din interior a fost sustrasă o sumă de bani”, potrivit unui comunicat.

“În cauză a fost întocmit un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „Furt calificat”, faptă prevăzută și pedepsită de art.229 Cod Penal, de către polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale din cadrul IPJ Galați, care au preluat cercetările, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați”, adaugă IPJ Galați.

Săptămâna trecută, persoane neidentificate au încercat să spargă un bancomat la Lieşti, fiind deschis dosar penal pentru distrugere.