G. Firea recunoaște că nu se mai înțelege bine cu Liviu Dragnea

Sedința PSD de la malul mării de sambata seara a fost extrem de tensionată  pe fondul violențelor din 10 august.

Primarul general al Capitalei Gabriela Firea a atacat-o pe Carmen Dan, ministrul de interne, pe care o consideră vinovată pentru modul în care au intervenit jandarmii în 10 august.

Gabriela Firea i-a cerut și demisia și retragerea sprijinului politic pentru Carmen Dan, însă nici un membru PSD nu a susținut-o, votând împotriva propunerii.

La finalul ședinței, Gabriela Firea a recunoscut că sunt tensiuni în PSD, și mai mult că relația sa cu șeful partidului are de suferit:

Imi pare rau sa o spun, dar relatia (n.red dintre Gabriela Firea si Liviu Dragnea) este tensionată. (.. ) S-a creat o breșă între noi.

În schimb, liderul PSD nu recunaoște că ar fi tensiuni între el și Gabriela Firea:

„În interiorul Comitetului executiv nu am primit nici o critică de la doamna Firea sau de la altcineva. Nu o sa mă auziți niciodată că o critic pe Gabi Firea, nu pot să îi retrag sprijinul politic acordat”, a spus Liviu Dragnea. Ba chiar a subliniat că le susține atât pe Carmen Dan cât și pe Gabriela Firea, și că speră ca neînțelegerile să se rezolve cât mai curând.

Gabriela Firea a cerut și demisia și retragerea sprijinului politic pentru Carmen Dan, însă nici un membru PSD nu a susținut-o, votând împotriva propunerii.

Primarul general  a acuzat ministrul de interne că ar fi înscenat filmarea care a apărut recent pe retelele de socializare în care un cetățean o certa pe Speranta CliSeru, prefect al Capitalei, și apropiată a Gabrielei Firea, în legatura cu gestionarea violentelor din 10 august.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS