Fiul actriţei Mia Farrrow a murit la vârsta de 27 de ani

Unul dintre fiii actriţei Mia Farrrow, Thaddeus Farrow, a murit miercuri, la vârsta de 27 de ani, potrivit revistei People.

Thaddeus Farrow a fost găsit în interiorul automobilului său, miercuri, în statul american Connecticut, şi ”prezenta o leziune potenţial mortală”, potrivit unui raport al poliţiei americane.

A fost transportat la Danbury Hospital, unde decesul a fost pronunţat la ora locală 14.30. Nu există aspecte care să indice comiterea unei crime, însă poliţia a dechis o anchetă.

Mama lui, actriţa Mia Farrow, în vârstă de 71 de ani, l-a adoptat pe Thaddeus în 1994, din oraşul indian Calcultta.

Thaddeus era paraplegic din cauza poliomielitei, iar adopţia a fost realizată după doi ani de când Mia Farrow se despărţise de partenerul ei de viaţă, regizorul Woody Allen.

Actriţa Mia Farrow a fost căsătorită cu celebrul cântăreţ Frank Sinatra în perioada 1966-1968 şi cu muzicianul André Previn în perioada 1970-1979.

Apoi, a avut o relaţie cu regizorul Woody Allen în perioada 1980 – 1992. Celebrul cuplu Mia Farrow – Woody Allen s-a despărţit după o relaţie de 12 ani, în urma unor acuzaţii de abuzuri sexuale comise asupra copiilor adoptaţi de Mia Farrow, însă regizorul nu a fost niciodată condamnat pentru acele presupuse abuzuri. În 1997, Woody Allen s-a căsătorit cu Soon-Yi Previn, una dintre fiicele adoptive ale actriţei Mia Farrow. 

Mia Farrow a avut 14 copii, dintre care 10 au fost adoptaţi din mai multe ţări ale lumii. Trei dintre ei – Tam, Lark şi Thaddeus – au murit.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS