Confidenţialitate

Festivalul Micului cel mare, în Parcul Național din București

Bucureștenii sunt așteptați de 1 mai la Festivalul Micului cel mare, în Parcul Naţional din sector 2. Se pregătesc sute de kilograme de mititei tradiţionali, din pește sau curcan și bere rece.

Vedeta festivalului din Parcul Național din sectorul 2, va fi bineînțeles, MICUL. Orgnizatorii se laudă cu multe premiere: cel mai mare grătar din sud-estul Europei, și recorduri cine poate mânca cel mai mare MIC de 150 DE METRI! Sau cine mănâncă cei mai mulţi mici în doar 5 minute.

Ca să fie siguri că nu niciun bucureştean nu ratează ocazia de a mânca un mic, pe grătare vor sfârâi 50.000 de mici ce vor fi stinși cu hectolitri de bere rece sau cu tărie dinstruguri, prune, caise, piersici, visine si pere. Va mai fi preparat și MICUL DOLOFAN şi MICUL CEL MAI MIC.

Pentru cei care nu sunt fani ai micului clasic, pot gusta mici reinventați: din peşte sau curcan, dar și pastramă la ceaun, bulz tradiţional, cârnaţi, tocăniţe şi tochituri gătite după reţete vechi tradiţionale, frigărui şi fripturi, costite, ciolane şi mâncare la ceaun!

Nu lipsește desertul din toate zonele țării: plăcinte muntenesti, poale-n brâu moldovenesti, placintele dobrogene, dulciuri, înghețată, prajituri si ciocolata de casa, kurtos kalacs.

La final puteți cumpăra obiecte tradiționale din lemn sau ceramică pictată de la chioșcurile amplasate în parc.