Familia Regală va sărbători ziua de 10 mai în grădina Palatului Elisabeta

Familia Regală va sărbători vineri, în grădina Palatului Elisabeta, ziua de 10 Mai, într-un eveniment la care sunt invitaţi români din ţară şi din diaspora.

“Cu ocazia sărbătorii naţionale de 10 Mai, ca în fiecare an, Familia Regală invită, la Palatul Elisabeta, la ora 17,00, români din toate colţurile ţării şi din Republica Moldova, pentru a sărbători România modernă şi cel mai important simbol al ei – Coroana română”, informează un comunicat postat luni pe site-ul www.romaniaregala.ro.

Evenimentul din grădina palatului cuprinde un concert în aer liber, un mic pavilion cu cărţi regale şi diverse trataţii pentru musafiri, provenind de la furnizorii regali.

“În fiecare an sunt prezenţi mii de români de toate vârstele, din toate profesiile şi din toate comunităţile, deopotrivă dinăuntrul şi din afara ţării. Sunt de faţă reprezentanţi ai Parlamentului, membri ai corpului diplomatic, ai Academiei Române, reprezentanţi ai Bisericii Ortodoxe Române, ai Bisericii Catolice, precum şi ai altor instituţii ale Credinţei, ai Ministerului Apărării Naţionale, ai Ministerului de Interne, personalităţi marcante din lumea artei, a ştiinţei şi a sportului, din domeniul educaţiei şi din presă”, precizează sursa citată.

Potrivit comunicatului, cei care doresc să primească o invitaţie la sărbătoarea de la Palatul Elisabeta sunt rugaţi să scrie la adresa de email relatii.cu.publicul@palatulelisabeta.ro/, urmând ca Secretariatul Regal să răspundă solicitărilor în limita disponibilităţii locurilor.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS