Experții care oferă consultanță sau ajută online, plătiți prin Loki, o aplicație românească

În plină pandemie de coronavirus, când regulile sanitare impun distanțarea fizică, o firmă românească de software vine cu o soluție pentru ca experții în diferite domenii să-și poată continua activitatea, de la distanță, și să poată face acest lucru contra cost, fără să fie nevoie să investească în soluții informatice complicate sau autorizații suplimentare.

”Loki: PayPerMinute calls” este aplicația dezvoltată de Adonis Software prin care se poate oferi consultanță la distanță, cu plata la minut, la un tarif stabilit de fiecare expert în parte. Discuțiile, fie că sunt purtate video sau doar audio, încep cu o introducere de două minute fără aplicarea vreunui tarif. Încă de înregistrare, cei care vor să folosească aplicația Loki trebuie să treacă și datel cardului.

”Avem mai multe mecanisme de securitate: SSL pe server, encripție a bazei de date și a comunicării, mecanisme de obfuscare ale codului, algoritmi de detecție în caz că cineva reușește să spargă niște bariere și să ajungă să intercepteze un call, în acest ultim caz call-ul închizându-se automat. Știm cât de important este privacy-ul utilizatorilor și am insistat mult pe această zonă. Putem garanta utilizatorilor că datele lor sunt în siguranță, iar convorbirile nu rămân înregistrate nicăieri și sunt 100% private”, Ancu Radu, Founding Partner la Adonis Software, firma care a creat aplicația Loki.

Acesta spune, într-un interviu pentru Europa FM, că dezvoltarea ”Loki: PayPerMinute calls” a început din luna decembrie a anului trecut.

”Lucrăm la aplicație din decembrie, deci undeva la 6 luni până acum, dar încă implementăm feater-uri destul de importante, deși am lansat deja o primă versiune. Fiind un marketplace, trebuie să atragem două tipuri de utilizatori, pe de-o parte consultanți, iar pe de alta clienți care vor apela la serviciile respectivilor consultanți.

Momentan suntem în etapa în care ne concentrăm mai mult să atragem experți de calitate.

Deși am lansat de 4 zile, avem aproximativ 50 experți înregistrați în platformă, gata de a fi contactați. Printre ei se numară medici de familie, ginecologi, specialiști în probleme de relații de cuplu, specialiști în anxietate, dentiști, fizioterapeuți, avocați, coach pt start-ups, instructori yoga, instructori pilates, marketeri, experți în comunicare, în branding, chiar și consultanță pentru zona de croitorie”, spune Ancu Radu.

Aplicația este disponibilă gratuit în App Store și Google Play, iar orice consultant care se înscrie pâna la data de 1 iulie beneficiază de comision 0 până la finalul verii. Ulterior comisionul va fi de 10%.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS