Eva Mendes, sărbătorită la… Născută de ziua ei

Eva Mendes a fost sărbătorită joi la Deşteptarea, cel mai ascultat matinal din România, unde a prins un rol în celebra rubrică Născută de ziua…ei.

Înainte să fie cunoscută pentru filmele, reclamele provocatoare şi relaţia cu un alt actor celebru, Eva Mendes era deja cunoscută pentru vocea ei sexy, care anunţa ‘Bienvenido a Miami’ în hitul ‘Miami’ a lui Will Smith.

Eva Mendes a jucat alături de Will Smith și în filmul Hitch, iar pelicula care a scos-o din zona filmelor de categorie B se spune că ar fi Training Day, unde a jucat alături de Denzel Washington și Ethan Hawke. De asemenea, Eva le-a aprins imaginația băieților și cu aparițiile din 2 Fast 2 Furious și Ghost Rider.

Eva Mendes, originară din Cuba, a vândut hot dogs la mall în tinereţe, după care a fost și model, a cochetat și cu muzica și cu design-ul. Din cariera de model, reținem că la sfârșitul anului 2008 a avut o reclamă la parfumul Secret Obsession, interzisă în State pe motiv că protagonista este prea sexy.

La final, vă mai spunem că din toamna lui 2014 Eva Mendes este o mămică sexy, sărbătorita noastră primind acest rol cu ajutorul partenerului ei Ryan Gosling.