europafm.ro rămâne site-ul radio no.1 în România

Europa FM are cel mai accesat site al unui post de radio de pe teritoriul României, după cum arată și datele SATI de la finalul lunii noiembrie 2017. Europafm.ro continuă astfel să fie site-ul radio no.1 în România, poziție unde se menține de mai multe luni.

Site-ul Europa FM a avut cei mai mulți vizitatori unici de pe teritoriul României dintre toate site-urile posturilor de radio monitorizate de BRAT prin Studiul de Audiență și Trafic Internet (SATI).

Cu 542.600 de vizitatori unici în luna noiembrie, în creștere față de perioada precedentă, www.europafm.ro este lider detașat în topul celor mai accesate site-uri radio din România la distanță de aproape 220.000 de vizitatori unici față de următorul clasat și 226.000 de ocupantul locului trei, radiozu.ro, respectiv profm.ro.

În această toamnă, europafm.ro a continuat să ofere noi opțiuni vizitatorilor săi fideli pentru a folosi informațiile și știrile publicate pe site-ul radio no.1 în România.

Printre ele, un plugin gratuit WordPress pentru Știrile Europa FM  dar și opțiunea de EMBED pentru reportajele, relatările și inerviurile audio de pe europafm.ro.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS