Confidenţialitate

Europa FM este cel mai ascultat post de radio privat din orașele României

Europa FM își menține locul întâi în topul stațiilor radio din România, fiind cel mai ascultat post privat din toate orașele țării, potrivit primului val din acest an al Studiului de Audiență Radio.

Europa FM este cel mai ascultat post de radio privat în orașele din România, potrivit ultimului Studiu de Audiență Radio, efectuat în perioada 6 ianuarie – 26 aprilie 2020.

Europa FM înregistrează cea mai mare creștere a cotei de piață din România – de la 8,4% la 10%. Performanța este cu atât mai importantă cu cât universul Studiului de Audiență Radio este în scădere cu aproape 600 de mii de persoane, dată fiind schimbarea setului de date de ponderare începând cu ianuarie 2020.

Și în București, Europa FM are cea mai creștere a cotei de piață, de la 7,6% la 9,6%, ceea ce îi consolidează a doua poziție în clasamentul stațiilor private:

În București, Europa FM înregistrează cele mai mari creșteri de audiență în rândul publicului comercial.

• Numărul de ascultători este în creștere de la 9,2% la 10,8%:

• Iar cota de piață crește de la 8,8% la 12,3%:

Europa FM a rămas, și în starea de urgență, cea mai importantă sursă de informare radio pentru români, potrivit unui sondaj IMAS efectuat la comanda Europa FM. Studiul a fost realizat în perioada 6 – 24 aprilie 2020, pe un eșantion de 1010 persoane și are o marjă de eroare de 3,1%

Site-ul europafm.ro, lider absolut în rândul siteurilor radio din România

Site-ul europafm.ro se menține și el, de mai mulți ani la rând, pe prima poziție în topul celor mai accesate site-uri radio din România.

Creșterea a fost constantă în ultimii ani, iar de la începutul epidemiei de coronavirus site-ul postului de radio Europa FM a devenit o sursă de încredere pentru informații verificate și transmise rapid despre coronavirus în România și criza COVID 19 la nivel mondial.

În luna aprilie, potrivit datelor publicate azi de BRAT/SATI, europafm.ro a atras din România 1.399.426 de Vizitatori Unici, un număr cosiderabil mai mare față de profm.ro (531.877), radiozu.ro (413.217), kissfm.ro (328.258) și magicfm.ro (53.491).

Traficul din România în aprilie, potrivit BRAT/SATI, situează site-ul virginradio.ro pe locul 3, după europafm.ro și profm.ro, cu 445.897 de Vizitatori Unici.

La nivelul vizitatorilor unici din toate colțurile lumii, europafm.ro înregistrează față de perioada similară a anului trecut o creștere de 153.43% și 52.64% mai multe Pageviews.