Confidenţialitate

EuropaFM.ro adună un număr cel puțin dublu de ascultători și vizitatori față de principalele posturi de radio din România

Site-ul europafm.ro se menține pe prima poziție în topul celor mai accesate site-uri radio din România.

Creșterea a fost constantă în ultimii ani, iar de la începutul epidemiei de coronavirus site-ul postului de radio Europa FM a devenit o sursă de încredere pentru informații verificate și transmise rapid despre coronavirus în România și criza COVID 19 la nivel mondial.

În luna aprilie, potrivit datelor publicate azi de BRAT/SATI, europafm.ro a atras din România 1.399.426 de Vizitatori Unici, un număr cosiderabil mai mare față de profm.ro (531.877), radiozu.ro (413.217), kissfm.ro (328.258) și magicfm.ro (53.491).

Traficul din România în aprilie, potrivit BRAT/SATI, situează site-ul virginradio.ro pe locul 3, după europafm.ro și profm.ro, cu 445.897 de Vizitatori Unici.

La nivelul vizitatorilor unici din toate colțurile lumii, europafm.ro înregistrează față de perioada similară a anului trecut o creștere de 153.43% și 52.64% mai multe Pageviews.

Europafm.ro este site-ul radio numărul 1 în România! Mulțumim pentru încredere!

europafm.ro – cea mai bună muzică de ieri și de azi alături de știrile care contează, ușor de accesat

Europafm.ro oferă acces simplu și rapid la știri și informații verificate, podcasturi pentru principalele emisiuni, dar și garanția celei mai bune muzici de ieri și de azi. Muzica Europa FM este aleasă cu ajutorul ascultătorilor săi fideli, care pot lua parte în mod activ la selectarea pieselor aflate în difuzare inclusiv prin intermediul sondajului ”Votează muzica”.

După extinderea infectărilor cu noul coronavirus, Europa FM a creat o secțiune unde sunt centralizate toate informațiile relevante, studiile, declarațiile pe proprie răspundere și comunicările oficiale privind epidemia de coronavirus: europafm.ro/coronavirus. Ultimele știri verificate despre COVID-19 pot fi găsite și direct în Aplicația Europa FM și pe prima pagină europafm.ro în secțiunea specială, alături de apelurile primite de la cadrele medicale prin intermediul adresei solidaritate@europafm.ro.

Edițiile Speciale Știrile Europa FM, precum și emisiunile de analiză, dezbateri și interviurile pot fi urmărite și video atât pe www.europafm.ro, cât și direct pe pagina de Facebook Radio Europa FM.

În luna martie, europafm.ro a înregistrat 1.800.681 Vizitatori Unici, în timp ce principalii competitori din categoria MUZICĂ&AUDIO s-au plasat la o distanță considerabilă față de europafm.ro, din punct de vedere al vizitatorilor de pe terioriul României: 512.618 Vizitatori Unici (UV) pentru profm.ro, 501.854 UV pentru radiozu.ro, 430.890 UV pentru virginradio.ro, iar kissfm.ro a înregistrat 234.009 UV.

Tendința de distanțare a site-ului Europa FM în privința datelor de audiență  s-a menținut în luna aprilie, când europaFM.ro adună un număr cel puțin dublu de ascultători și vizitatori față de principalele posturi de radio din România.

Acces rapid la informații și muzică direct în App Europa FM

Aplicația Europa FM înregistrează în continuare o creștere a numărului de utilizatori activi, dar și o creștere a numărului de descărcări.

Aplicația Europa FM, disponibilă gratuit pentru Andoid și IOS, aduce instant cele mai importante știri, verificate, grupate pe domenii de interes, oferă posibilitatea ascultării Europa FM de oriunde, a podcasturilor Europa FM și este singura aplicație radio din regiune care oferă și posibilitatea ascultării offline a podcasturilor.

Orice utilizator, care a acceptat primirea de push-notifications, este asigurat că primește notificări oricând se întâmplă ceva cu adevărat important.

DOWNLOAD Aplicația Europa FM pentru Android

DOWNLOAD Aplicația Europa FM pentru iPhone