Eugen Teodorovici şi Marius Dunca s-au retras din cursa pentru preşedinte executiv al PSD

Actualul ministru de Finanțe, Eugen Teodorovici, și-a retras candidatura pentru funcția de președinte executiv al Partidului Social Democrat, decizia fiind votată în ședința Comitetului Executiv PSD, a anunțat președintele organizaţiei PSD Tulcea, Horia Teodorescu.

„La retragerea lui Eugen Teodorovici nu s-a insistat în vreun fel sau altul. A fost o decizie a domniei sale, a fost luată în considerare și s-a și votat acest lucru. Deci nu s-a intervenit în nicio decizie, nu am simțit că cineva trage pentru o persoană sau alta. Chiar au fost decizii libere”, a declarat președintele organizaţiei PSD Tulcea, Horia Teodorescu.

De+asemenea, Marius Dunca a anunțat, vineri, după şedinţa Comitetului Executiv al PSD, că și-a retras candidatura pentru funcția de secretar general PSD în favoarea lui Mihai Fifor.

Daniel Suciu a declarat, vineri, că nu va renunța la candidatura pentru poziția de președinte executiv al PSD. Vicepremierul și ministrul Dezvoltării a adăugat că s-a înscris în competiția internă înaintea ministrului Finanțelor Eugen Teodorovici.

Congresul extraordinar al PSD are loc sâmbătă, la Sala Palatului, începând cu ora 11.00. Social-democrații vor alege președintele, președintele executiv și secretarul general al formațiunii.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS