Confidenţialitate


Efect colateral: Pandemia începe să lăse băuturile fără acid


Efect colateral: Pandemia începe să lăse băuturile fără acid

Berea şi băuturile răcoritoare sunt în pericol să îşi piardă din acid ca efect colateral al pandemiei, relatează Reuters.

Criza actuală a redus cererea de benzină la pompe, iar dioxidul de carbon folosit pentru băuturi este obţinut în urma procesării etanolului.

Multe fabrici din domeniu și-au închis temporar porțile.

Scumpirea dioxidului de carbon pune producătorii de băuturi acidulate în dificultate.

Nu doar aceștia sunt afectaţi, ci şi companiile care procesează carne, dioxidul de carbon fiind necesar şi pentru împachetarea, păstrarea şi transportul mărfii.


Ultimele stiri
Directorii de școli și inspectorii școlari vor fi schimbați anul viitor, iar concursurile ar urma să aibă loc…

Mai multe cluburi din SuperLiga României îi cer lui Nicușor Dan să nu promulge legea care stabilește că…

Un susținător al lui Călin Georgescu, obligat de instanță să achite 50.000 de lei daune morale unui bărbat…

Legea Nordis, promulgată de președintele Nicușor Dan: „Sumele plătite de cumpărători nu pot fi folosite în alte scopuri…

Percheziții ale Parchetului European la Primăria Târgu Jiu. Cercetările au legătură cu unele achiziții făcute în școli cu…

Premierul Bolojan: „Foarte posibil, din această seară alimentarea cu apă menajeră va fi reluată în Prahova. Despre responsabili: „Dacă…

ÎCCJ explică de ce a atacat a doua oară la CCR legea privind pensiile magistraților. Purtătorul de cuvânt…

5 idei de pijamale perfecte pentru o seară de film acasă (P)

Grupul parlamentar „Pace – Întâi România” a depus o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Bolojan. Ninel Peia l-a…

Grecia: Consecințele furtunii Byron în sud-estul Greciei. Străzi inundate și drumuri blocate în Atena. Școlile au fost închise…