După eliberare, Elena Udrea pozează alături de copil

Elena Udrea a pozat, în ziua de Crăciun, alături de logodnic și de copil și a făcut publică fotografia cu aceștia pe pagina ei de Facebook.

„Dumnezeu a făcut o minune şi sunt acasă de Crăciun! Multumesc tuturor celor care s-au rugat pentru mine şi pentru bebeluşul meu!

Le mulţumesc mamei şi lui Adrian că au avut grijă de Eva în lipsa mea, sunt o bunica si un tatic minunaţi! Mulţumesc celor care au făcut posibilă eliberarea mea înainte de sărbători! Vă urez Crăciun Fericit!”, scrie fostul ministru al Turismului la mai puţin de 24 de ore de la eliberare.

Elena Udrea a fost eliberată chiar în Ajunul Crăciunului. Elena Udrea a povestit într-un interviu prin telefon, la Antena 3, că se consideră o victimă a ”statului paralel”.

Săptămâna trecută, Instanța supremă din România a decis suspendarea executării pedepsei în cazul fostului ministru Elena Udrea în dosarul “Gala Bute” şi eliberarea acesteia până la soluţionarea efectivă a contestaţiei.

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea şi fosta şefă DIICOT Alina Bica au fost reţinute, în 3 octombrie, de Interpol din Costa Rica.  Ambele au fugit în Costa Rica înainte de a fi condamnate definitiv în dosare diferite.

Elena Udrea
are de ispășit 6 ani de închisoare cu executare pentru corupție în dosarul Gala Bute. La 27 iunie, aceasta a fost dată în urmărire internațională.

În schimb, Alina Bica a primit 4 ani de închisoare cu executare pentru favorizarea făptuitorului.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS