Două sportive din Serbia – mamă și fiică – au murit într-un accident rutier. Ele se întorceau de la o competiție din Bistrița

Două sportive care au participat în aceast weekend la Campionatul Mondial de Culturism și Fitness, organizat la Bistrița, au murit într-un teribil accident rutier petrecut pe drumul de întoarcere spre casă, în Serbia.

Se pare că autoturismul în care erau cele două a intrat în coliziune cu un camion.

Trei femei aflate în mașină, cele două sportive – mamă și fiică, dar și o tânără de 16 ani au murit în urma impactului, iar șoferul, tatăl și respectiv soțul sportivelor, este la spital, în stare gravă.

Informația este confirmată de federația internațională, care anunța într-o postare pe Facebook că „În drumul lor spre casă de la Campionatele Mondiale de la Bistrița, în Serbia, tânăra atletă Milica Besiac și mama sa, sportiva Branislava Jovanovic au fost implicate într-un fatal accident rutier și au fost ucise. Federația Internațională de Bodybuilding și Fitness este devastată și își îndreaptă rugăciunile către familiile lor”.

Bratislava Jovanovic a concurat la Bistrița la categoria Master Bodyfitness +45 și a obținut locul IV – transmite corespondenta Europa FM, Claudia ANDRON.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS