UPDATE: Rapid a primit un nou termen din partea LPF

FC Rapid încă mai speră că va putea evolua în următorul sezon al Ligii Întâi.

Liga Profesionistă de Fotbal le-a acordat un nou termen giuleștenilor pentru a-și clarifica situația, pînă la 21 iulie. Decizia LPF vine după ce Curtea de Apel București a amînat pînă la 20 iulie judecarea dosarului în care Rapid solicită suspendarea intrării în faliment a clubului.

În cazul în care Rapid nu va beneficia de un verdict favorabil, locul giulestenilor în Liga Întâi va fi luat de ACS Poli Timișoara. Noul sezon debutează la 22 iulie.

Știrea inițială:

Soarta Rapidului se decide la această oră la Liga Profesionistă de Fotbal iar șansele ca giuleștenii să evolueze în următorul sezon al Ligii Întâi sunt aproape nule.

Curtea de Apel București a amînat pentru data de 20 iulie judecarea dosarului în care FC Rapid solicită suspendarea deciziei de intrare în faliment.

Rapid ar fi trebuit să își clarifice situația pînă astăzi, înainte ca Adunarea Generală LPF să stabilească programul următorului sezon. După amînarea decisă de instanță, cel mai probabil locul giulestenilor în Liga Întâi va fi luat de ACS Poli Timișoara.

Conducerea Rapidului spera să obțină suspendarea intrării în faliment pentru a putea transfera jucători în vederea alcătuirii unui lot competitiv. În acest moment la echipa antrenată de Dan Alexa sunt legitimati doar 8 jucători.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS