Dosar penal in rem pentru moarte suspectă în cazul lui Ilie Balaci

Poliţiştii din Craiova au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă în cazul lui Ilie Balaci, potrivit procedurilor, pentru a putea fi dispusă expertiza medico-legală, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dolj.

„A fost deschis dosar penal pentru moarte suspectă. Nu există niciun fel de suspiciune cu privire la cauzele decesului, însă pentru a putea fi dispusă o expertiză legală în cauză, o necropsie, aceasta este procedura care trebuie îndeplinită”, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Medicii legişti au efectuat necropsia, luni dimineaţa, la Spitalul Municipal „Filantropia”, urmând ca rezultatul să fie trimis poliţiştilor.

Sicriul lui Ilie Balaci a fost depus ulterior, în jurul orei 12,40, la Biserica „Sfântul Ilie din Craiova”, unde va avea loc o slujbă religioasă, după care va depus la Stadionul „Ion Oblemenco”. Ilie Balaci va fi înmormântat marţi la Cimitirul Sineasca din Craiova.

Ilie Balaci, 62 de ani, a fost găsit duminică dimineaţă acasă, în stop cardio-respirator, de un echipaj al Ambulanţei Dolj, care, după ce a încercat câteva zeci de minute să îl resusciteze, a declarat decesul, a informat ISU Dolj.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS