Directorul Loteriei Române a fost DEMIS

Directorul General al Loteriei Române, Mihai Păduraru, a fost demis, luni, de Consiliul de Administraţie, interimatul funcţiei fiind asigurat de Dănuţ Sporea, potrivit Loteriei Române.

„În şedinţa din data de 21.08.2017 Consiliul de Administraţie al C.N. „Loteria Romana” S.A. a hotărât revocarea domnului Mihai Păduraru din funcţia de director general al companiei. Începând cu data de 21.08.2017, domnul Dănuţ Sporea va asigura interimatul funcţiei de director general al C.N. „Loteria Romana” S.A. până la numirea de către membrii Consiliului de Administraţie a directorului general şi încheierea contractului de mandat”, se arată în comunicatul publicat luni de Loteria Română.

Mihai Păduraru a fost numit director al Loteriei Române în urmă cu zece zile.

La finalul lunii iulie, Consiliul de Administraţie al C.N. Loteria Română S.A. a decis revocarea din funcţia de director general a lui Marius Pantea.  Dănuţ Sporea a asigurat şi atunci interimatul.

Premierul Mihai Tudose a declarat că Guvernul nu are nici o legătură cu schimbarea directorului de la Loterie. Decizia a fost luată – spune premierul.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS