Dimineața Zurli, video live online

Din 3 decembrie, în fiecare duminică dimineața, de la ora 8, Mirela Retegan va prezenta emisiunea Dimineața Zurli la Europa FM. Noua emisiune va putea fi urmărită video live și pe europafm.ro, dar și pe pagina de Facebook Europa FM, unde vor putea fi urmărite momentele cheie și cele mai populare rubrici din fiecare duminică dimineața de la Europa FM.

Înainte de începerea emisiunii, prietenii Zurli se adună și pe noua pagină de Facebook Dimineața Zurli, unde vor descoperi mai multe surprize în perioada următoare.

La Dimineața Zurli, ascultătorii vor avea parte de trei ore de bucurie cu invitați iubiți de toată lumea, de la personajele din Gașca Zurli, până la vedete care vor veni la Europa FM, împreună cu copiii lor.

Mirela Retegan va intra în direct cu ascultătorii și îi va provoca pe părinți la concursul ”Dublu sau Nimic”, iar sărbătoriții zilei vor avea parte de surprize de la asistenta Mirelei, Fetița Zurli. Mirela va da în fiecare săptămână, împreună cu psihologul Gáspár György, răspunsuri la întrebările care îi frământă pe părinți legate de educația copiilor lor.

În Dimineața Zurli, cei mai mici ascultători se vor juca în direct la radio, vor asculta povești și vor afla și tot ce mișcă în lumea copilăriei Zurli.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS