Confidenţialitate

DIICOT: Cheloo, audiat pentru trafic și posesie de droguri

Cheloo de la Paraziții va fi adus cu mandat la sediul DIICOT Ploiești în calitate de suspect într-un dosar în care se fac cercetări de trafic și consum de droguri de risc.

Procurorii fac 10 percheziții la această oră atât în București, dar și în Prahova, iar la audieri vor fi aduse nu mai puțin de 90 de persoane bănuite că fac parte dintr-o rețea  de traficanți și consumatori de cannabis.
În acest moment, procurorii DIICOT Ploiești fac percheziții la domiciliul lui Cătălin Ștefan, cunoscut publicului  drept Cheloo, membrul trupei Parazitii. Acesta este suspectat că ar face parte dintr-o rețea de traficanți si consumatori de droguri de risc.

Surse judiciare susțin că artistul a organizat, cel puțin în anul 2015, mai multe petereceri în timpul cărora se consuma cannabis, dar până în acest moment nu există informații certe că acestea și comercializa drogurile.

Cheloo va fi adus în cursul zilei de astăzi la sediul DIICOT Ploiești pentru a da declarații în fața anchetatorilor.

Împreună cu acesta vor fi aduse și alte 90 de persoane, cei mai mulți tineri 20 -25 de ani. Mulți dintre ei având calitatea de martori.