Confidenţialitate

DEȘTEPTAREA: Un polițist rutier din Giurgiu, păcălit de colegi să ceară șefilor un porc de Crăciun de 160 de kg

Un agent de la Poliția Rutieră Giurgiu a scris un raport în care a solicitat să îi fie repartizat un porc de Crăciun, scrie Giurgiu News.

În document, polițistul invocă Ordonanța numărul 114/2018, cunoscuta drept ”Ordonanța lăcomiei”, promovată de Liviu Dragnea, prin care se impuneau taxe pentru bănci și companiile din energie.

Agentul le-a cerut superiorilor să ia în calcul vechimea sa de 4 ani și să-i repartizeze un porc de 160 de kilograme. Totul a fost pus la cale de colegii mai în vârstă, care i-ar fi spus că așa au procedat și ei în anii anteriori, potrivit G4Media.ro.

După ce cazul a devenit public, Poliția Giurgiu a declanșat o anchetă:„Având în vedere apariția în spațiul public a unui raport întocmit de către un agent de poliție din cadrul IPJ Giurgiu, va comunicam faptul că au fost dispuse verificări cu privire la aceste aspecte, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsuri legale. Totodata, facem precizarea ca nu exista nicio prevedere legală în acest sens.

Vlad, George și Luca au vorbit despre acest subiect în Deșteptarea. 

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Apoi, au venit o mulțime de mesaje de la ascultători, care au povestit ce farse au făcut ei colegilor începători.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTunes.