Confidenţialitate

DEȘTEPTAREA: Mai mult de un sfert dintre românii care lucrează de acasă susţin că starea lor emoţională s-a înrăutăţit

Munca de acasă are unele avantaje, cum ar fi timpul pe care oamenii nu îl mai petrec în trafic ori faptul că stau mai mult cu familia. Aceste lucruri sunt apreciate de aproape jumătate dintre românii care au participat la un studiu pe tema lucrului de acasă. 

Pe de altă parte, mai bine de un sfert dintre ei (26%) spun că starea lor emoţională s-a înrăutăţit, scrie Agerpres.

Conform cercetării realizate de Reveal Marketing Research, 79% dintre români consideră că sunt la fel de eficienţi sau mai eficienţi decât atunci când lucrau de la birou. Totuși, 44% dintre respondenţi au declarat că muncesc mai multe ore zilnic.

De asemenea, 56% dintre participanţii la studiu au indicat faptul că nu lucrează într-un mediu potrivit, nu au un birou sau un scaun confortabil, iar 36% consideră că un monitor mai mare le-ar oferi o experienţă de muncă îmbunătăţită.

Studiul a fost realizat în octombrie 2020, pe un eşantion de 600 de persoane cu vârsta peste 18 ani, din mediul urban mare, care lucrează parţial sau integral de acasă.

Vlad, George și Luca au vorbit despre acest subiect în Deșteptarea.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTunes.