Confidenţialitate

“Despacito”, şapte recorduri Guinness într-un singur an – VIDEO

Piesa “Despacito”, a cântăreţului portorican Luis Fonsi cu Daddy Yankee, a doborât şapte recorduri Guinness într-un singur an.

La ceremonia de decernare, desfăşurată la Miami, Luis Fonsi a declarat că se simte foarte privilegiat şi foarte surprins de faptul că se numără printre puţinii artişti care obţine şapte recorduri Guinness într-un singur an.

“Despacito” a intrat în cartea recordurilor Guinness fiind cel mai ascultat cântec din lume, primul videoclip care a depăşit 5 miliarde de vizualizări pe YouTube, videoclipul cu cele mai multe like-uri pe internet, cântecul care a stat cele mai multe săptămâni pe locul 1 pe lista Billboard Hot Latin Songs, single-ul cu cele mai multe săptămâni consecutive (17) pe primul loc pe lista Hot 100 a Billboard, videoclipul cel mai vizionat pe internet şi duetul cu cele mai multe vizualizări.

Lansat în ianuarie 2017, “Despacito” este cântecul-fenomen care i-a adus faimă internațională portoricanului Luis Fonsi. Melodia este un amestec de reggaeton și latino-pop.