Confidenţialitate

De ce Sofia Vicoveanca nu se desparte niciodată de o bancnotă de 10 lei – VIDEO

În weekend-ul românesc de la Europa FM, Sofia Vicoveanca a fost invitată La Radio cu Andreea Esca, într-o ediţie de colecţie. În timpul discuției, interpreta de muzică populară a povestit un moment petrecut în urmă cu mai mulți ani, dar care i-a marcat viața de atunci și până în zilele noastre.

La o surpriză organizată de directorul orchestrei populare ”Rapsozii Botoșanilor”, de ziua Sofiei Vicoveanca, un bărbat a venit la aceasta și i-a dat 10 lei, spunându-i că a cântat cândva la nunta fetei sale și ”să își ia o ciocolată de ei”. A fost forma unui om simplu de a-i mulțumi artistei pentru ceea ce a făcut în urmă cu mai mult timp, într-un moment important din viața lui.

Imediat după acest gest, cântăreața de muzică populară a povestit că a luat microfonul și a spus celor prezenți: ”Oameni buni, uitați, domnul mi-a adus 10 lei să cumpar o ciocolată. Eu cred că omul acesta are o nevoie mare de bani decât mine, dar, vă jur, cât voi trăi, acești bani vor fi lânga mine prin lume. Sunt ani mulți de atunci”.

Din acel moment, Sofia Vicoveanca ține acea hârtie de 10 lei constant în trăistuța ei, pe lângă machiaje, oglindă, telefon, agrafe sau amintiri, după cum a mărturisit în emisiunea de la Europa FM.