Europa Top Hit este disponibil săptămânal sub formă de playlist Spotify

Clasamentul celor mai bune 20 de piese ale săptămânii, propus sâmbăta la Europa FM și prezentat de Marius Ioane, este de azi disponibil și pe Spotify, în contul Europa FM, sub formă de playlist.

În fiecare sâmbătă, după terminarea topului on air îl veți putea găsi atât pe europafm.ro, cât și pe Spotify Europa FM.

Europa Top Hit, clasamentul celor mai bune 20 de piese ale săptămânii la Europa FM, prezentat de Marius Ioane sâmbătă, de la ora 16:00, este ordonat de voi cu ajutorul voturilor pe europafm.ro.

Oricine are un cont creat pe europafm.ro, cel mai accesat site din România al unui post de radio, poate vota până sâmbătă modul în care şe aşează în clasament piesele. Săptămânal sunt propuse piese noi care pot intra în top sau pot fi înclouite de alte propuneri, provenite din sugestiile pe care ni le faceți folosind datele noastre de contact.

Piesele din clasamentul Europa FM pot fi votate pe europafm.ro în pagina Europa Top Hit

Ediția 48/2018 Europa Top Hit pe Spotify

Spotify în România

Cel mai popular serviciu de streaming muzical din lume, Spotify este disponibil începând din martie 2018 și în România.

Cu o comunitate globală ce numără peste 159 de milioane de membri, Spotify oferă în România atât o versiune gratuită, susținută prin conținut publicitar, dar și o versiune superioară, pe bază de abonament lunar.

Utilizatorii pot asculta melodiile preferate gratuit sau pot trece la Spotify Premium pentru 4.99 EUR pe lună.

La nivel global, Spotify are peste 159 de millioane de utilizatori activi. Europa FM este printre primele posturi de radio din România prezente oficial pe Spotify.