Confidenţialitate

De aniversarea sa, LINK Academy face cadou o reducere de 40% (P)

În săptămâna sa aniversară, LINK Academy oferă cadou o reducere de 40%, iar toţi cei care se înscriu până în 15 iunie primesc şi un bonus – un pachet gratuit pentru şcolarizare pe viaţă care vă va oferi posibilitatea de a vă îmbunătăţi şi pe viitor cunoştinţele din domeniul IT.

Mai multe informaţii despre cum să intraţi în posesia cadoului LINK Academy le puteţi accesând www.link-academy.com.

Școala cu cele mai multe ore practice pentru obţinerea unui job în sectorul IT

Şcolarizarea la LINK Academy este destinată tuturor celor care doresc să aibă succes şi să dobândească cunoştinţe şi abilităţi practice care să le asigure o carieră profitabilă în IT. Cursanţii LINK Academy pot alege unul dintre cele 6 programe, şi într-un an de zile, indiferent de nivelul de cunoştinţe, să devină experţi în domenii precum programare, administrare de reţea, IT business, Design şi CAD 3D şi dezvoltarea aplicaţiilor mobile.

Programul LINK Academy este autorizat de către Departamentul de Examinare Internaţională al Universităţii Cambridge, iar după şcolarizare cursanţii obţin certificate care le asigură un job pe una dintre cele mai profitabile poziţii din zilele noastre.

În funcţie de preferinţele şi de posibilităţile cursanţilor, cursurile se desfăşoară în două moduri: tradiţional – învăţând în clasă, şi online – învăţând la distanţă, aşadar, perfecţionarea în IT este disponibilă şi celor care, din cauza obligaţiilor, nu au timp să frecventeze cursurile cu regularitate.

Foştii cursanţi LINK Academy au deja joburi de perspectivă şi venituri mari şi sigure. Şi voi puteţi fi la fel în doar 12 luni, iar tot ce trebuie să faceţi este să vă înscrieţi pentru şcolarizare la LINK Academy.

Oferta aniversară LINK Academy durează până în 15 iunie. Dacă doriți ca la anul să câştigați un salariu din patru cifre şi în euro, acum este momentul potrivit să faceţi primul pas. Profitaţi de reducerea fantastică de 40% din preţul de înscriere şi deveniţi un expert IT de top în cele mai bune condiţii.

Numărul de locuri pentru înscrierea în condiţii aniversare este limitat, de aceea, nu aşteptaţi şi înscrieţi-vă imediat şi asiguraţi-vă un viitor de succes.