Confidenţialitate

David Popovici, așteptat la revenirea în țară de doar câțiva oficiali. Ministrul Sportului i-a promis reabilizarea bazinului „Lia Manoliu”

Doar câteva persoane l-au așteptat vineri la aeroport pe David Popovici, care a revenit în țară după Campionatul European de Natație de la Roma. Anunțul a fost făcut de ministrul Sportului, Eduard Novak, care i-a promis marelui campion că se va ocupa personal de reabilitarea bazinului Lia Manoliu.

Ministrul a anunţat pe Facebook că sportivul a fost aşteptat într-un cadru restrâns, doar câteva persoane, printre care și Camelia Potec, președinta Federației Naționale de Natație.

„I-am promis lui David că mă voi ocupa personal de reabilitarea bazinului Lia Manoliu”, a adăugat ministrul.

„Este bazinul lui preferat şi cred că atât el, cât şi cei pe care i-a inspirat să îi calce pe urme, merită să aibă un bazin performant, unde să fie asigurate toate condiţiile de antrenament şi pregătire”, a mai spus Eduard Novak.

Reamintim, David Popovici, a cucerit două medalii de aur în probele de 100 m liber (cu record mondial de seniori) şi 200 m liber, la Campionatele Europene de Nataţie.

Citește și: David Popovici donează casca și ochelarii cu care a devenit campion mondial la înot. „Dacă pot ajuta, eu nu stau niciodată pe gânduri”

Foto: Facebook / Eduard Novak