Confidenţialitate

Dăncilă, întrebată dacă l-ar graţia pe Dragnea: Doamne, nici nu se pune problema!

Șefa Partidului Social Democrat a declarat, luni, că nu a mai discutat cu predecesorul său, Liviu Dragnea, de dinainte ca acesta să fie arestat.

Viorica Dăncilă a susținut că nu îl va graţia pe acesta, în cazul în care va ajunge preşedinte al țării.

Premierul a fost întrebată, în emisiunea Adevărul Live, despre demersul lui Liviu Dragnea, care a cerut în instanţă dizolvarea actualei conduceri a PSD.

“Vă daţi seama că nu este o decizie a fostului preşedinte care să ne bucure. Este o decizie care ne întristează. Sunt convinsă că nu se va ajunge la acest lucru pentru că am îndeplinit toate normele legale”, a spus Viorica Dăncilă.

“Nu am mai discutat cu domnul Dragnea dinainte de a fi arestat, nu ştiu care sunt considerentele pentru care dânsul face acest demers. Am văzut aseară, spunea cineva că discut… că primesc de acolo… Nu am discutat, după ce a fost arestat, nu am mai avut absolut nicio discuţie cu domnul Dragnea şi este regretabil că sunt oameni care recurg la astfel de lucruri care nu au nici măcar un sâmbure de adevăr”, a adăugat șefa Guvernului.

Întrebată dacă îl va graţia pe Dragnea dacă va ajunge preşedintele României, Dăncilă a spus: “Doamne, nici nu se pune problema!”.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.