Confidenţialitate

Cum vor arăta cabinele din backstage ale membrilor Depeche Mode

Concertul din 23 iulie pe care trupa Depeche Mode îl va susţine la Cluj-Napoca reprezintă ultimul show din segmentul european al turneului Global Spirit de promovare a celui mai recent album, „Spirit”.

La începutul acestei săptămâni vor începe ultimele pregătiri pentru show-ul Depeche Mode ce va avea loc duminica aceasta, pe Cluj Arena.

Peste 160 de oameni din echipa locală şi echipa turneului vor fi pe stadion asigurându-se ca totul va fi gata până la ora concertului, urmând ca, în ziua evenimentului, de întreaga organizare să se ocupe peste 600 de persoane.

Zona de backstage care îi va găzdui pe cei trei membri ai trupei şi echipa lor reprezintă un punct important în desfăşurătorul pregătirilor pentru duminică.

Martin Gore şi Andy Fletcher vor fi, ca de obicei, colegi de cameră, însă Dave Gahan va avea propria lui cabină.

Artistul rămâne consecvent în preferinţe, optând pentru un decor minimalist, în culori neutre, cu mult negru.

Mai mult decât atât, Dave preferă ca inclusiv ceştile de cafea, prosoapele, draperiile şi chiar ciocolata să fie negre. Singura pată de culoare va fi dată de un buchet de flori proaspete.

De altfel, atât Dave cât şi colegii lui preferă mici detalii care să dea personalitate spaţiilor în care îşi vor petrece timpul. Tocmai de aceea şi mobilierul va fi unul special, artiştii optând pentru o serie de canapele modulare, care se pot transforma, la nevoie în scaune sau şezlonguri.

Depeche Mode a fost fondată în 1980, în Anglia. A lansat, până în prezent, 14 albume de studio. Trupa a concertat la Bucureşti în 2006 şi 2013.