Confidenţialitate

Cum s-a desfășurat Gala Premiilor Gopo 2020 cu mască, în condiții de distanțare socială – GALERIE FOTO

Pentru prima dată în istoria ceremeniei de decernare a premiilor Gopo, evenimentul a avut loc în aer liber, cu reguli stricte dictate de protecție sanitară. Fotograful Marius Mantea a surprins în imagini, la Verde Stop Arena, atmosfera de la Gala Premiilor Gopo 2020.

Gala Premiilor Gopo 2020 a fost dominată de filmul lui Corneliu Porumboiu ”La Gomera”, care a fost recompensat la cele mai multe categorii.

Adela Mărculescu a fost distinsă, în cadrul celei de-a 14-a ediții a Galei Premiilor Gopo, cu Premiul Gopo pentru Întreaga Activitate, oferit de Apa Nova, iar apreciatul actor de teatru, film și televiziune Virgil Andriescu, a fost omagiat cu Premiul Gopo pentru Întreaga Carieră, oferit de Primăria Capitalei prin ARCUB.

Două premii speciale pentru carierele lor deopotrivă excepționale și îndelungate au fost acordate scriitorului Radu Cosașu și monteuzei Cristina Ionescu.

Amânată cu trei luni în contextul măsurilor de restricție, siguranță și prevenție adoptate de autorități în această primăvară, prima ediție a Galei Premiilor Gopo desfășurată în aer liber a reunit aproximativ 500 de invitați, actori și cineaști, profesioniști ai industriei cinematografice și jurnaliști, precum și vedete de televiziune.

Actorul Alex Bogdan a fost pentru al cincilea an consecutiv amfitrionul ceremoniei de decernare a premiilor.